Bart Voncken

Nederlands en Europees octrooigemachtigde

B.Voncken@dvme.nl
Locatie: Arnhem

Mechanical & Medical Technology

Bart is gespecialiseerd in octrooiwerkzaamheden op het werktuigbouwkundige vlak in het algemeen en bezit in het bijzonder een uitgebreide kennis van onderwerpen zoals offshore-technologie, apparatenbouw, huishoudelijke apparatuur, lucht- en ruimtevaarttechnologie, civiele techniek en automobieltechnologie.

Onder de klanten van Bart bevinden zich bedrijven die een belangrijke rol spelen op hun vakgebied, zoals één van de wereldwijd toonaangevende fabrikanten van open daken voor auto’s, een gerenommeerd Nederlands instituut dat werkzaam is op het terrein van het ontwikkelen en toepassen van geavanceerde technologieën voor innovatieve producten en toepassingen in de lucht- en ruimtevaartsector, alsmede een internationaal opererend bedrijf dat technologische producten en processen ontwikkelt op het terrein van offshore-technologie en duurzame energie.

De expertise van Bart omvat het met klanten overleggen over de ontwikkeling van producten en processen met het oog op een toekomstige octrooibescherming en het opstellen en behandelen van octrooiaanvragen.

Bart voltooide de studie Lucht- en Ruimtevaarttechniek aan de Technische Universiteit Delft en studeerde af op het ontwerp van een vliegtuig met vrijdraaiende vleugel. Bart begon zijn carrière bij octrooibureau Los & Stigter te Amsterdam alwaar hij werd opgeleid tot beëdigd Nederlands en Europees octrooigemachtigde. In 1999 trad hij in dienst bij De Vries & Metman.

Awards